http://foro.recibio.net/

air jordan rea
http://foro.recibio.net/viewtopic.php?f=7&t=38053
Página 1 de 1

Autor:  AshtonDegen [ 05 Jun 2020 06:10 ]
Asunto:  air jordan rea

Home New York-baserade designstudion Taberna Rose utlöser en Weather Jordan 1-Travis Scott -inspirerad vas för att stödja COVID Bail Out Investment. Det är den första i månaden - och Bone Thugs-N-Harmony skulle säga - och med tillkomsten av maj kommer por otro lado en full skiffer av helt och h?llet nya sneaker droppar. Veckans sortiment är ganska Swoosh och Air Jordan tungt, men det finns också nya löparskor, populära livsstilssilhuetter och mer.air jordan rea Vi tar upp allt om allt, men låt oss f? en uppdatering förra veckorna i förväg.

Air Nike jordan 34 Low är por otro lado en av de nyaste i mest tekniskt avancerade silhuetterna i Jordan Brands basketupplägg, och har blivit avslöjad i en vildtryckt, kraftigt mönstrad färgväg. Ett veritabelt "What The" av igenkännliga Air Jordan-motiv, denna låga Air Jordan 34 zal vara futuristisk inom metoder, men den är definitivt old-school i stil. air jordan skor dam Högt eftertraktad för Jumpman-fans i arkivmassan, Air Jordan just one Hej '85 "Neutral Grey", även känt som "Natural Grey", ryktes nu omkring att återvända.

Denna lätthjärtade bit av sneakerhistorien har lett till skapandet uutav ett livligt färgschema och kallas "Bel-Air" och flera färska Prince-inspirerade silhuetter, home senaste är Air Nike jordan 5 "Alternate Bel-Air. micron En uppföljning av 2013 Air Jordan 5 "Bel-Air", "Alternate Bel-Air" behåller många av de ljusa nyanser och mycket av home livliga detaljer som föregångaren tillhandahåller, men byter basen för en ny-ännu- bekant utseende. Det finns både klassiska och nya Weather Jordans, övertygande samarbeten, signaturskor för skor och mycket mer - men innan man air jordan 5 skor herr dyker in i karet för kommande skor, låt oss ta en kortfattat uppdatering om förra veckans gång.

Jordan Brand släpper en ny spelarexklusiv color ways för den kinesiska basketstjärnan Guo Ailun, den här gången i en Weather Jordan 33 SE-silhuett. Iterationen sitter på toppen uutav en glöd-i-mörk-yttersula och sportar en kricka överdel fra guld accenter, särskilt på Jumpman-logotypen på vänster tunga och Guos personliga varumärke till höger. air jordan 33 skor sverige Med slutspelet precis runt hörnet, Nike jordan Brand har tappat Weather Jordan 33 med militär styling. Den här gången är de utrymme-inspirerade 33-talet konstruerade övervägande i por otro lado en svartvit färgpalett med ett smakfullt grått tiger-randigt camo-mönster på panelen.

Página 1 de 1 Todos los horarios son UTC + 2 horas
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/